Escape game Nestali Kuglaš

Компанија: Exit Escape

Контакти:

Kneza Miloša 19, Beograd ()

+381 69 766 555

Command + EnterПронашли сте грешку у куцању? Изаберите текст и притисните Ctrl+Enter.

Опис:

Igra je u retro stilu. Grupa takmičara ima zadatak da pronađe nestalog kuglaša i njegovo izgubljeno bogatstvo. Takmičari za vreme igre postaju deo uzbudljive priče dok ih ispunjava jedinstveni osećaj zadovoljstva nakon uspešnog izvršenja svih zadataka.

Glavni cilj je da pobegnu i nađu plen. Međutim, da bi se postigao ovaj cilj takmičari moraju da otključaju gomile brava rešavajući dosta različitih logičkih zadataka.

Scena je zapravo stan, gde pobednik u kuglanju živi. Na prethodnom takmičenju on je osvojio veliku svotu novca budući da je zauzeo prvo mesto ali to je razljutilo lokalnu mafijašku grupu jer je naš glavni junak trebalo da izgubi. Imajući u vidu da nakon turnira više nije bezbedan, on odlučuje da nestane na neko vreme i sakrije veliku svotu novca u svom stanu. Zadatak takmičara je da nađu taj novac!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.